Események betöltése

« Összes Események

X. Páros Szituációs Lövészverseny

augusztus 7 - 09:00 - augusztus 8 - 16:00

25000FT

A Verseny, idén a leglegleg Taktikai Szituációs és egyben jubileumi versen lesz.
Végig védőfelszereléses !!!

Nehezített körülmények.

Minden fegyver versenyben van- Pisztoly mindkét főnél- karabély mindkét főnél- sörétes egy lövő, távcsöves nagy kaliber egy fő- távcsöves kiskaliber mindkét fő( Akinek nincs és nem tud kölcsönkérni adunk lőtérit de csak fegyvert, védőfelszerlést nem) , Alpin cucc mindkét fő, gázálarc mindkét fő, eü csomag mindkét fő, lámpa mindkét fő, kaja pija mindkét fő, váltás ruha bakancs mindkét fő,Airszoftfos sisak is lehet ha rendes súlya van ????

A verseny menete : Nappal első nap : 09:00- 17:00 – 5 pálya- aztán elmész a sajátmagad választotta és fogallta szállásodra zuhany, kaja, stb- és vissza jössz esti pálya 21:00- 02:00- aztán elmész haza a szállásodra és visszajössz 06:00- és a nappal 2 verseny folytatódik kb 14:00 – ig, 15:00 eredményhírdetés.
Bárki aki bármelyik kezdésről elkésik nem kezdheti meg a verseny szakaszt.

A részvétel csak előre regisztrált, előre határidőn belül befizetett 30 csapatnak van lehetősége elkezdeni, és a részvételi dj csapatonként 5 db Szent István. vagyis fejenként egy Széchenyi és egy Deák portrét ábrázoló bankjegy. Természetesen néhán sporttárs lazább hozzáállásának köszönhetően, mindenképpen csak előre utalással és a verseny elött 10 nappon túli lemondás esetén vissza nem térítéssel továbbá a verseny közeledtável a megmaradt helyek bizonyos mértékű emelésével nyugodtan számoljatok.
Azt hiszem ez emlékezetes lesz ???? Jó felkészülést Kívánok !!

Részletek

Kezdés:
augusztus 7 - 09:00
Vége:
augusztus 8 - 16:00
Összeg:
25000FT

Szervező

5 Fegyverkupa SE
Telefon:
+36707025707
E-mail:
info@5fegyverkupa.hu
Honlap:
www.5fegyverkupa.hu

Helyszín

Felsőtárkány – GreenHill Gunrange
GreenHill Gun Range, Felsőtárkány, Kossuth Lajos u.,
Felsőtárkány, Heves 3324 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 70 334 4751
Honlap:
http://greenhill.co.hu

Akik már neveztek

1. Panda Team   Varjas Zsolt   Ottroba Tamás                         3. RO-PI   Rozsi Csaba   Pipicz Zsolt                         5. Heavy Assault   Adonyi Peter   Csikó Gergely                        
2. Alma   Farkas Zoltán   Vasvári István                         4. 2 Kaliber   Gyetvai Ádám   Koszonits Zoltán                        

Regisztráció

Már csak 25 hely maradt

A nevezési folyamat, azaz a hely rögzítése a nevezési/hozzájárulási díj átutalásával fejeződik be. A díjnak verseny előtt legkésőbb 15 munkanappal meg kell érkeznie az egyesületi bankszámlára a versenyző nevének és a verseny nevének a megadásával a közlemény rovatban. (Kivétel a helyszíni nevezéssel rendezett versenyek.)

A befizetés határidejének túllépése esetén a nevezési/hozzájárulási díjjak az alábbi módon változnak:
- Versenykezdéstől 15 napon túli regisztráció de versenykezdetétől számított 5 napon belüli utalás esetén -  + 50% felár.
- Versenykezdéstől 15 napon belüli regisztráció (amennyiben még van szabad hely) és aznap azaz azonnali (1 napon belüli utalás esetén) nincs felár.
- Regisztráció megléte de utalás hiánya esetén 50% felár.
- Regisztráció hiánya  és utalás hiánya esetén 100% felár. (Helyszíni nevezés), amennyiben van még szabad hely.
Tribe Loading Animation Image